Je hebt een plan

...alleen zoek je nog de juiste man

Zullen we eens praten?


5 redenen om te kiezen voor Solide Tuinhuizen


1100% maatwerk

Een grote stapel eikenhout, zo begint ieder bouwproject, de motorzaag erin en gaan, ambachtelijker kan niet.

Daar waar anderen stoppen, gaat Solide Tuinhuizen door. Grote dikke balken, joekelige dikke schroeven, zware stukken beton. Misschien niet de snelste manier maar wel de leukste manier van bouwen. Zoveel mogelijk echte pen/gat verbindingen. De geur van het hout heerlijk. Ambachtelijk.

2een faire prijs

We hebben prijzen die ver onder de balkenende norm liggen. Hoe dat kan? We zijn tevreden met een gezonde boterham. We houden het eerlijk en we doen gewoon ons werk; op een slimme manier. Wie weet mogen we later weer langskomen. Voor het onderhoud bijvoorbeeld of een andere klus. Of dat we door mond-op-mond reclame bij de buren of familie worden uitgenodigd voor een nieuw droomproject. Zo loopt het meestal. Maar er zijn er tegenwoordig ook genoeg die de weg via internet naar ons weten te vinden. Zo werkt dat tegenwoordig :)

3voelsprieten voor wensen

We hebben voelsprieten voor wensen.
Op zoek naar een landelijk buitenverblijf, een praktische overkapping die het restaurant meer allure geeft, een nostalgische eiken carport, een schitterend mini speelhuis voor de (klein)kinderen, een dierenverblijf of juist die mooie landelijke schuur? Of een een robuust buitenverblijf of authentieke hooiberg?
John Suidgeest gaat graag het gesprek aan. Hij belicht de praktische zaken, stemt het het ontwerp af op de omgeving en natuurlijk het gewenste budget. Het resultaat? Een verblijf 100% naar wens.

4gezellig meehelpen?

Kom mee naar buiten allemaal.. wie kent dat oude liedje niet?

Ook zo'n liefhebber van heerlijk buiten klussen? Kom dan meehelpen, samen een mooi product maken. Denk eens aan de beleving. De geur van douglas hout, heerlijk toch? Lichamelijke inspanning, moe maar voldaan! Veel van onze klanten vinden het een geweldige ervaring om mee te werken aan hun droomproject. Eén dingen weten we zeker, het is goed voor lichaam en geest.

5alles uit de kast

We bouwen aan ambachtelijke droomwerken. Van mini huisjes tot indrukwekkend groot. We regelen het allemaal... tot in de puntjes. Het begint met een goed gesprek en een verhelderende schets. Dan is het tijd voor de klus en gaan we door tot de laatste hamerslag. Voor een groot buitenverblijf draaien we onze handen niet om, evenals we voor een kleine opdracht onze neus niet ophalen. Gaat het om een groter buitenverblijf waar een vergunningsaanvraag voor nodig is? Onze architect Wijnand loopt gewoon even binnen bij de gemeente. Hij weet zo'n beetje alle ins en outs op het gebied van bouwzaken. We halen werkelijk alles uit de kast om dromen levend te maken!